Acords i informació de la Junta de l’AMPA d’abril 2021

Resum de la reunió de Junta de l’AMPA del 9 d’abril de 2021

1.- Pròxima presentació de la xerrada: “Com estimular el desenvolupament del llenguatge dels nostres fills en edat preescolar” per part de la Marta Moreno, logopeda de CDIAP i mestra en audició i llenguatge.

2.- Seguiment del procés de pacificació de l’entorn de l’escola. La Comissió enviarà una carta a l’Ajuntament sobre la necessitat d’actuar immediatament en la nostra escola i no diferir més l’aplicació de les mesures del pla.

3.- Inici de sessions educatives als alumnes en primers auxilis i reanimació cardiopulmonar, per part de voluntaris formats. Es duran a terme entre maig i juny, als cursos de 1er EP fins a 1er Batxillerat, ambdós inclosos. Es preveu poder ampliar la durada de la formació (2 hores anuals) i incloure l’etapa d’infantil a partir del curs que ve.

4.- Es tracta el tema del preu de les excursions dels alumnes. Direcció de l’escola ofereix el seu correu per a clarificar conceptes de la despesa a les famílies que ho considerin necessari.

5.- Presentació dels dissenys de les dessuadores que regala l’AMPA als alumnes que acaben etapa a 4rt ESO i 2on Batxillerat.

6.- Convocatòria del concurs de disseny de la samarreta amb que obsequiarà l’AMPA als alumnes de 6è EP.

7.- Sol·licitud de clarificació a l’entitat “Academica” sobre la convalidació del First Certificate als alumnes del nostre centre que cursen Batxillerat Dual.

8.- Proposta de millora de la comunicació entre famílies i amb l’AMPA als cursos d’ESO i Batxillerat. L’AMPA valora que seria necessària la figura del delegat de classe en aquests cursos.

 • ASSETJAMENT ZERO

  Captura de pantalla 2018-11-17 a les 12.15.34

 • Maristes Xarxa Innovació

  logo_xarxa

 • Lema 2019-20

  canvia

 • CASA NOSTRA CASA VOSTRA

  CASANOSTRA

 • Identificació

 • DÓNA-LI LA VOLTA

  VOLTA

 • PARTICIPA, COL·LABORA

  IDEES2

 • PROTECCIÓ DE DADES

  En compliment de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal queden limitats alguns dels continguts d'aquesta web a les famílies d'alumnes de la nostra escola.